Крато описание на фирмата!


КАМЕНА има изпълнени множество проекти, налагащи стандартни и нестандартни решения в областта на професионалното каменоделие. Към нас можете да се обърнете за консултация или изпълнение относно завършването на вашият проект. Големият ни опит в тази сфера ни налага като едни от най-търсените в тази област.
Фирма „КАМЕНА” е основана в град Добрич през 1991г. Вписана е в регистрите на занаятчийските ателиета, собствениците и са майстори – занаятчии. От 5 години работим и за външния пазар.
Основната ни дейност е : проектиране, изработка и облицоване на камини, изработка и монтаж на стъпала, подпрозоречни первази, плотове за кухни и барплотове, каменни чешми, фонтани, настилки, Работим с естествени материали – мрамор, гранит, варовик, травертин, туфа и мушелкалк.
Фирмата разполага с офиси, магазин, производствена база и машинно отделение. Персонала ни е обучен и квалифициран в каменната обработка.
Фирмата ни е участвала в различни обществени обекти ( в Добрич и региона), Фонтани в градския парк, интериорно оформление на бар „Медуза”, историческа каменна чешма – ц. Оброчище, каменна чешма в комплекс „Чучурите” ц. Кранево и много други.